Serveis

Atenció farmacèutica

Atenció farmacèutica en la dispensació de medicaments, amb consell personalitzat i seguiment de tractaments. Acceptem encàrrecs per telèfon, Whatsapp o mail.

Formulació magistral

Preparem fòrmules magistrals en el nostre laboratori. Si el teu metge et prescriu una fòrmula només cal que ens portis la recepta original. Te la prepararem i la podràs recollir en un màxim de 24 hores (excepte festius i caps de setmana).

Servei personalitzat de dosificació

Aquest servei va dirigit a la gent gran que té dificultats per seguir els tractaments a causa dels seus problemes cognitius i de manipulació. A la farmàcia et preparem la medicació setmanalment en envasos dissenyats per evitar confusions i facilitar el compliment del tractament. La dosi de la medicació està clarament diferenciada per dies de la setmana i horaris.

Col·locació d'arracades

Fem forats a les orelles a nadons i adults per a la col·locació d'arrecades.

Assessorament dietètic i nutriconal

Estem formats en assessorament i seguiment de control de pes i en dietes específiques per a gent gran, esportistes o persones sanes que volen millorar els seus hàbits alimentaris.

Lloguer de productes (per dies o setmanes)

Bàscules per a nadons | Crosses | Cadires de rodes | Caminadors per a la gent gran.

Intoleràncies alimentàries

Fem detecció de possibles intoleràncies alimentàries que son causants de diverses patologies freqüents com mal de cap, èczemes, augment de pes, malestar digestiu, etc.

Servei de medicina natural i Homeopatia

Som especialistes en Medicina Natural i Fitoteràpia, Micronutrició, Medicina Ortomolecular , Medicina Hemotoxicològica i Biorreguladora, i Sals de Schussler. Som professionals formats que et podrem aconsellar el tractament més adequat per a la teva patologia o per la prevenció de malalties.

Consultfarma

Consultfarma és un servei professional per resoldre els dubtes que tinguis sobre medicaments: com fer-los servir, quan cal fer-los servir, quan es poden deixar, etc... El nostre objectiu és mantenir-te informat sobre qualsevol tema relacionat amb la teva salut, simplificar la complexitat dels tractaments i reduir el risc d'utilitzar la medicació de forma inadequada.

PsicoNeuroImmunoEndocrinologia (PNIE)

La PsicoNeuroImmunoEndocrinologia (PNIE) és una visió holística de la salut. Relaciona tots els nostres sistemes principals, l’endocrí, l’immunològic i el nerviós amb els pensaments i emocions que formen la ment. Per això treballem la fitoteràpia, la microimmunologia, la medicina al·lopàtica, la homeopatia, l’activitat física, l’alimentació, la teràpia breu... per donar les solucions necessàries per gaudir d’una salut integral.
Sistema digestiu, obesitat, migranyes, sistema hormonal, infertilitat, rendiment esportiu, problemes a la pell...són exemples de les àrees que es poden treballar amb PNIE.
Vine i t’explicarem tot el que vulguis saber, t’ajudarem a millorar la teva salut o a mantenir-la; i a tenir una òptima sensació de benestar.

FES LA TEVA CONSULTA

Maria Teresa Baleri | Farmacèutica

Envia'ns la seva consulta, i li oferirem els productes i serveis més adequats.